Kære venner!

Vi er glade for at invitere dig til lektioner i det koreografiske skolestudie “Univercal-dance”! Skolestudiet arbejder i København. Det er klar til at tage en række mennesker og aldre i deres rækker. Kærlighed og interesse for dans er grundlaget for vores samarbejde. Uddannelsesprogrammet for børn og voksne er udviklet i henhold til kanonerne i den russiske koreografiske tradition. Vi søger ikke at gøre hver balletstjerne, men er interesseret i at få mennesker til et konkret resultat. For en person – dette kan være en rettet holdning, for en anden – en smuk gang, for den tredje – besiddelse af en række danseteknikker. Det kan være deltagelse i nationale og internationale kreative konkurrencer og festivaler i kvalificeringskonkurrencer afholdt af specialiserede uddannelsesinstitutioner. Uddannelse i vores skole vil hjælpe med at forberede og afholde en familieferie, overraske venner eller kolleger med dansekompetencer på virksomhedsferier, organisere forestillinger eller flash mob.

Uddannelsesprogrammet i Univercal-dans skolestudiet blev udviklet af Perm-koreografen Valery Shvetsov. Perm er uløseligt forbundet med navnene på Peter Tchaikovsky og Sergei Diaghilev. Perm-skolen for klassisk dans er almindeligt kendt. Dens karakteristiske træk er: særlig opmærksomhed på ydeevnen, detaljeret undersøgelse af bevægelser af hænder, en bestemt yndefuld kropsholdning og meget mere. Mange fremragende balletdansere studerede og arbejdede i Perm. Blandt dem den strålende Nadezhda Pavlova samt den berømte Olga Chenchikova, Lyubov Kunakova, Marat Daukaev.

Valeriy Shvetsov har arbejdet som lærer på koreografiafdelingen ved Perm Academy for Culture and Arts samt Perm Professional and Pedagogical College. Han er vinder af forskellige internationale og russiske konkurrencer om koreografisk kunst. Som kunstnerisk leder ledede han det kreative team af kunstnere “Russisk stjerne”, er forfatter til mange metodologiske programmer og udviklinger i undervisning i koreografi. Aktivt med på ture og udført på mange stadier i Europa og Sydøstasien.

Nu har du og dine børn mulighed for at lære danseoplevelsen fra Perm-koreografilæreren. Klasser i skolestudiet afholdes i Danssal i Institut for Idræt og Ernæring KØBENHAVNS UNIVERSITET, Nørre Allé 51, 2200 København.